ОРГАНИЗАЦИЈА ЈАВНОГ ПРЕВОЗА ЗА ЗАДУШНИЦЕ

За потребе организације превоза до Новог гробља 02.03.2019. године за “Задушнице“ ЈКП Дирекција за јавни превоз града Ниша ће појачати редовну линију 8 Габровачка река – Ново гробље једним додатним возилом. Са Трга Краља Александра уводи се ванредна линија до Новог гробља са 6 возила на раду и интервалом од седам минута у периоду од 06:00 до 16:00 часова.

Овим путем желимо да упутимо апел свим суграђанима да за потребе превоза до Новог гробља користе возила јавног превоза како би се спречиле велике гужве у саобраћају које том приликом настају. Уколико се ипак грађани одлуче да користе путнички аутомобил молимо да исти паркирају на начин који ће обезбедити оптимално функционисање јавног превоза у правцу Новог гробља и даље ка селу Доње Власе.

Ред вожње ванредне линије 8л Трг Краља Александра – Ново гробље погледајте овде а ред вожње појачане линије 8 Габровачка река – Ново гробље овде, преко бројева телефона информативног центра 018/505-656 и 018/505-665.