Краткотрајне обуставе саобраћаја 05.08.2017. у Његошевој улици

Због завршетка радова на топловодној мрежи и асфалтирања саобраћајнице у улици Његошевој, на деоници од раскрснице са улицом Бранка Радичевића до раскрснице са улицом Станоја Бунушевца, дана 05.08.2017. године доћи ће до повремених, краткотрајних обустава саобраћаја у улици Његошевој. У периодима обуставе линије број 9 и 12 ће саобраћати измењеном трасом и то:

Линија број 9:

Из улице Мокрањчеве наставља улицом Епископском до Трга 14. октобар и даље наставља редовном трасом. У смеру ка Мокрањчевој, од раскрснице улица Хландраска – Војводе Гојка скреће лево у улицу Војводе Гојка до улице Епископске, Мокрањчеве и надаље редовном трасом.

Линија број 12:

Из правца улице Његошеве скреће десно у улицу Станоја Бунушевца до раскрснице са Епископском где скреће лево до Трга 14. октобар и даље наставља редовном трасом. У смеру ка Његошевој на раскрсници улица Хиландарска и Војводе Гојка скреће лево у улицу Војводе Гојка до улице Божидарчеве где скреће десно до раскрснице са улицом Станоја Бунушевца и том улицом наставља до улице Његошеве где скреће лево и наставља редовном трасом.

На привременој траси користиће се постојећа стајалишта.