Измене на Линији 9 и Линији 12 од 24-26.06.2017.

Због извођења радова на топловодној мрежи у периоду од 16:00 дана 24.06.2017. године до 04:00 дана 26.06.2017. године, врши се потпуна обустава саобраћаја у улици Његошевој, на деоници од раскрснице са улицом Бранка Радичевића до раскрснице са улицом Станоја Бунушевца. У наведеном периоду линије број 9 и 12 ће саобраћати измењеном трасом и то:

Линија број 9:

Из улице Мокрањчеве наставља улицом Епископском до Трга 14. октобар и даље наставља редовном трасом. У смеру ка Мокрањчевој, од раскрснице улица Хландраска – Војводе Гојка скреће лево у улицу Војводе Гојка до улице Епископске, Мокрањчеве и надаље редовном трасом.

Линија број 12:

Из правца улице Његошеве скреће десно у улицу Станоја Бунушевца до раскрснице са Епископском где скреће лево до Трга 14. октобар и даље наставља редовном трасом. У смеру ка Његошевој на раскрсници улица Хиландарска и Војводе Гојка скреће лево у улицу Војводе Гојка до улице Божидарчеве где скреће десно до раскрснице са улицом Станоја Бунушевца и том улицом наставља до улице Његошеве где скреће лево и наставља редовном трасом.

На привременој траси користиће се постојећа стајалишта.